RRETH ELBASANI NEWS

Me një eksperiencë shumë vjeçare në tregun mediatik Tv Skampa ,Alsion Radio dhe portali elbasaninews.tv me programacionin dhe transmetimet e tyre të larmishme ofrojnë shërbimet dhe çmimet më të mira në fushën e marketingut dhe reklamimit të biznesit tuaj.

TË DHËNA KONTAKTI

Adresa: Godina e Albtelecom kati 2-të pranë Postes Shqiptare, Elbasan 3001

Tel: 067 55 666 65

Email: marketingvskampa@gmail.com

Email: infotvskampa@gmail.com

Abonohu Abonohu
Tweet Ndjekesit
Follow Ndjek
Pëlqeje Pëlqeje