Asian flu ncov coronavirus over Earth background and its blurry hologram. Concept of cure search and spreading disease. 3d rendering toned image. Elements of this image furnished by NASA

Sipas të dhënave më të fundit nga faqja e internetit Worldometer, më shumë se 700.000 njerëz kanë vdekur nga infeksioni koronavirus në botë.

Kujtojmë se 600.000 vdekje nga kjo sëmundje ngjitëse u regjistruan në 18 qershor.Numri më i madh i njerëzve që humbën jetën si rezultat i COVID-19 është në Shtetet e Bashkuara, pasuar nga Brazili, Meksika, Britania e Madhe dhe India.

Numri i përgjithshëm i pacientëve, i regjistruar nga portali Worldometers, është rreth 18.5 milionë.

Top Channel