Kryetari i bashkisë, Gledian Llatja, bashkë me deputeten Evisi Kushi dhe miqtë e A2B Albania ishin sot në lagjen “Skënderbej” të Njësisë 3 për t’u siguruar se askush s’do të mbesë pa u ndihmuar në këto ditë të vështira.

Sot i’u dha ndihmë 50 familjeve në vështirësi prej situatës që po kalojmë me pako ushqimore.

Bashkia e Elbasanit së fundmi ka ndërmarrë edhe nismën e re “Familja për Familjen”, ku secili prej nesh mund të ndihmojë një familje në nevojë në lagje, rrugicë, pallat apo diku tjetër në qytet apo fshat.

#TiNukDoJeshKurrëVetëm❤️
#ElbasaniSolidar ??

???

#TiNukDoJeshKurrëVetëm❤️
#ElbasaniBashkë ??

Elbasaninews.tv