Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, i përcjell një mesazh urimi Presidentit të ri të SHBA, Joe Biden.
Basha shkruan në mesazhin e tij se pret që të punojë me Presidentin Biden për të forcuar më tej aleancën SHBA-Shqipëri.

“Urime Presidentit Joe Biden dhe zëvendës Presidentes Kamala Harris. Unë pres që të punoj me ju për të forcuar më tej aleancën SHBA-Shqipëri. Ju keni provuar që demokracia është e fortë dhe se ndryshimi është i mundur. Urime më të ngrohta nga të gjithë qytetarët e Shqipërisë”, shkruan Basha.