Kreu i Kishës Katolike në Shqipëri Imzot George Frendo dha një mesazh urimi dhe bashkimi. Sipas tij, këto festa janë një mundësi për t’u bashkuar sa më shumë.

“Uroj që këto festa të jenë rast për t’u bashkuar sa më shumë me njëri-tjetrin”- tha Imzot Frendo.