Një zjarr i përmasave të mëdha ka rënë në një kodër në lagjen “Limjon”, përballë me Portin e Mallrave të qytetit bregdetar.Gazetarja Shpresa Dine raporton pwr “Balkanweb” se zjarri vazhdon në drejtim të godinave të marinës, pasi po digjen shkurre. Shërbimet zjarrfikëse janë në vendngjarje.Kjo zonë pak kohë më pare është dhënë me koncension dhe sipas burimeve jo zyrtare është projektuar për t’u ndërtuar një qytezë turistike

(d.xh/ Balkanweb)