Për të tretën ditë me radhë të infektuarit në 24 orët e fundit janë 4 qytetarë, 4 në Tiranë dhe 2 në Berat. Mes të prekurve është edhe grua shtatzënë, duke e çuar në total numrin në 6, nga të cilat 4 janë shëruar, një është hospitalizuar dhe rasti i fundit po trajtohet në kushtet e shtëpisë. Ndërkohë në 24 orët e fundit janë shëruar edhe 6 pacientë, një tjetër lajm i mirë. Në 24 orët e fundit janë bërë 246 testime.