Tirana International Airport njofton se janë 34 fluturime të konfirmuara për të martën e 21 korrikut 2020.

Fluturimet që do të kryhen nesër janë:

SunExpress – Tiranë – Antalya dhe kthim

Air Serbia – Tiranë – Serbia dhe kthim

AMC – Poznan (Poloni) – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

Wizz Air – Tiranë – Eindhoven dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Torino dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Mulhouse dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Romë dhe kthim

Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim

Blue Panorama – Tiranë – Ancona dhe kthim

LOT – Tiranë – Varshavë dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim

Ukraine Airlines – Zaporizhzhia – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

Transavia – Tiranë – Paris dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Memmingen dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Piza dhe kthim

Blue Panorama – Tiranë – Torino dhe kthim

Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Frankfurt dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Piza dhe kthim

AMC – Varshavë – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

AMC – Katowice – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

Jonika – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

Blue Panorama – Tiranë – Verona dhe kthim

Albawings – Tiranë – Piza dhe kthim

Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim

Belavia – Tiranë – Minsk dhe kthim

TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Bolonja dhe kthim

Ukraine Airlines – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim

“Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme. ⠀⠀⠀

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU”, – theksohet në njoftimin e Areportit “Nënë Tereza”.