Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste Taulant Balla deklaron se kishin nderin të prisnin sot në Kuvendin e Shqiptarëve, Komisionerin për Zgjerimin dhe Fqinjësinë të BE, Olivér Várhelyi.

Përmes një postimi në rrjetin social facebook Balla deklaron se Komisioneri për Zgjerimin dhe Fqinjësinë i Bashkimit Europian, Olivér Várhelyi gjatë fjalës së tij në Kuvendin e Shqipërisë vlerësoi progresin e arritur nga Shqipëria në kuadër të Paketës së Zgjerimit të BE të 2020 si dhe Planin e Investimeve Ekonomike për Ballkanin Perëndimor.

Postimi i plotë i Taulant Ballës:

Sot në Kuvendin e shqiptarëve???? patëm nderin të prisnim Komisionerin për Zgjerimin dhe Fqinjësinë Olivér Várhelyi i cili vlerësoi progresin e arritur nga Shqipëria në kuadër të Paketës së Zgjerimit të BE?? 2020 si dhe Planin e Investimeve Ekonomike për Ballkanin Perëndimor.

Eunews.al