Nëse do të zhvillohej me siguri do të kishte qenë një bombë vrasëse, por falë ndërhyrjes së autoriteteve nuk është bërë e mundur.

Bëhet fjalë për një ndeshje futbolli në Spanjë dhe më konkretisht në rajonin Navarra, aty ku një ekip me koronavirus do të luante kundër një ekipi të pastër, me qëllim mbledhjen e donacioneve për të prekurit me COVID. Kjo pasi në ndeshje do të lejoheshin edhe tifozët.

Ndeshja po përgatitej nga disa organizatorë, të cilët ende nuk janë zbuluar. Megjithatë policia ka ndërhyrë në kohë për të parandaluar këtë, dhe ndeshja nuk do të zhvillohet, teksa janë vënë menjëherë në lëvizje për të zbuluar cilët ishin organizatorët.