Gjatë 24 orët e fundit në Greqi është shënuar përsëri një numër i lartë infektimesh.

Në të gjithë vendin pas testimeve të bëra kanë rezultuar pozitiv me COVID-19 2.422 persona, duke çuar numrin e të infektuarve 78825.

Betejën e vështirë me covidin e humbën fatkeqësisht 63 persona, duke çuar numrin e viktimave në 1228.

Greqia shpesh i nënshtrohet masave të reja urdhëruese me qëllim uljen e numrit të infektimeve në vend por numri i rasteve mbetet konstant dhe i lartë.