Besa Shahini i ka dhënë lamtumirën Ministrisë së Arsimit, duke ikur nga ky post.

Shahini ka pasur një takim në kryeministrii gjatë diitës së sotme me kryeministrin Edi Rama dhe me miinistren e re, e cila është ish deputetja e PS-së Evis Kushi.

Gjatë takimit, Shahini tha se ndihet krenare që ka bërë, ndërsa Kushi deklaroi se është nder e përgjegjësi posti që ka marrë