Të premten pesë anëtarë të një familje në Berat rezultuan pozitiv me COVID-19, duke i çuar rastet aktive në këtë qark në 10 edhe pse është një zonë e gjelbër. Sipas burimeve bëhet fjalë për një çift dhe tre fëmijët e tyre, njëri i moshës 2 vjeç.

Lajmi i mirë është se sot, ndryshe nga dje, nuk ka asnjë rast pozitiv me COVID-19. Në 24 orët e fundit janë bërë 90 tamponë në Berat nga të cilët asnjë nuk ka rezultuar pozitiv. Tamponët i janë bërë mjekëve dhe infermierëve të kirurgjisë si dhe persona të ndryshëm.