Trupi i pajetë i një gruaje është konstatuar nga shërbimet e policisë kufitare në Durrës, ndërkohë që punohet për nxjerrjen e tij.

Kufoma u konstatua në zonën e Currilave.

Pas nxjerrjes në breg do të niset për në morg për të përcaktuar dhe shkakun e vdekjes.

Paraprakisht thuhet se viktima është një grua rreth të 60-ve, që pritet të identifikohet.

Top Channel