Një grua e moshuar, ashtu si shumë të tjera ka pasur vështirësi të furnizohet këtë muaj me ushqime për shkak të koronavieusit që e kë izoluar. Kështu ajo ka bërë një kërkesë në dritare duke kërkuar atë që i duhej më shumë gjatë kësaj periudhe krize.

E moshuara nga Seminole, shihet në një foto, pranë dritares së saj, duke mbajtur lart një shenjë që thotë ‘Kam nevojë për më shumë birrë!’.

Fotoja e saj është bërë virale dhe e moshuara nuk ka ngurruar të shprehë dhe markën që do donte t’i sillnin, pasi ka mbajtur në dorë një kanace që dëshironte./oranews/