I gjithë veriu është përfshirë nga temperaturat e ulta në 48 orët e fundit dhe në zonat e thella vazhdojnë reshjet e dëborës.

 

 

Në Kelmend, Theth, Dukagjin, Pukë dhe Fushë Arrez, ka reshje bore, por pa probleme në akset rrugore.

 

Në akset drejt pikave turistike të Razmës, Thethit dhe Lepushës, po punohet gjatë gjithë kohës për mbajtjen hapur të tyre. Problemi me i madh është për fshatrat turistik të Lepushës dhe Vermoshit, ku banorët thonë se kanë rreth 1 javë pa energji elektrike.

 

 

Gjatë dimrit, për shkak të sistemit të vjetër të shpërndarjes së energjisë, këto zona kanë probleme të vazhdueshme me dritat.

 

Top Channel