Me 15 qershor hapet transporti publik. Lajmi është konfirmuar nga ministrja e Infrastrukturës, Belinda Balluku.

“Një lajm i mirë për qytetarët dhe sektorin e transportit publik. 15 qershor rifillon shërbimi i transport publik, duke ju përshtatur rregullave të reja, sipas protokollit të miratuar nga ISHP”, njofton Balluku.