Një mjek i Sanatoriumit, tanimë të tranferuar në Elbasan, mësohet se ka rezultuar pozitiv me COVID-19. mjeku P. M i përket stafit të Dispancerisë që po përkujdeset për të sëmurët me penumoni në Spitalin e Elbasanit, pas transformimit të Shefqet Ndroqi në Covid2, Sanatoriumi u tranferua në Elbasan në godinën e Neurologjisē dhe Kardiologjise. Aktualisht sektori ka 4 mjekë dhe 6 pacientë. Mjekët e Tiranës kishin mbi 3 javë që punonin në Elbasan dhe nuk kishin kontakt me kolegët e sëmurë të Tiranës.

Gjate 24 oreve te fundit Ishp Elbasan ka marre tamponet e 9 personave te cilet kane rezultuar negative