Një tjetër mjet lundrues është bllokuar në Ksamil ditën e sotme, ndërsa drejtuesi është ndëshkuar me 10 mijë lekë të rjea, pasi nuk posedonte dokumentat e skafit.

Mjeti lundrues skaf u bllokua deri në shlyerjen e masës administrative dhe pajisjen e drejtuesit të tij, me dokumentacionin përkatës.

Policia bën me dije se ka shkuar në 7 numri i mjeteve të ndaluara gjatë kësaj jave nga policia e Vlorës.

Ksamil, Sarandë

Vijojnë kontrollet nga Policia Kufitare, përgjatë gjithë vijës bregdetare në Vlorë, Sarandë dhe Himarë, me qëllim rritjen e parametrave të sigurisë gjatë sezonit turistik.

Shkon 7 numri i mjeteve lundruese të bllokuara gjatë kësaj jave, nga DVKM Vlorë.
Tch