E mërkurë, 15 prill 2020. Parashikimi sipas Instituti i Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit – IGJEUM

RESHJET

Sot (e mërkurë, dt. 15) nuk priten reshje.

TEMPERATURAT

Sot (e mërkurë, dt. 15) temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 8 / 18 °C

në vendet e ulëta: 9 / 19 °C

në vendet malore: 0 / 8 °C

ERA

Nesër (e mërkurë, dt. 15) era pritet të fryjë e lehtë deri mesatare, por do të ketë forcime të përkohshme të saj, sidomos në bregdet dhe në terrenet e larta malore.