Një banesë është përfshirë nga flakët mbrëmjen e djeshme në fshatin Menik, të Njësisë Administrative Qukës.

Bëhet me dije se banesa që është përfshirë nga flakët është në pronësi të Refat Omerit.

Në banesë jetonin dy të moshuar, të cilët fatmirsisht kanë arritur të dalin nga banesa pa lëndime.

Zjarrfikësja ka shkuar në vendngjarje dhe ka bërë të mundur vënien në kontroll të flakëve, ndërsa Bashkia e Prrenjasit ka akomoduar familjen diku tjetër, deri në momentin që banesa të ndërtohet.