Kyeministri Edi Rama nëpërmjet një videoje në Facebook u shpreh se nëse trendi do të vazhdojë kështu do të detyrohemi të rikthehemi në karantinë.

Ai u shpreh se më shqetësues janë shtrimet në spital se sa vetë numri i lartë i të të prekurve.

Rama:

Numrat e të infektuarave, e shihni  po rriten,  po ashtu, po rriten edhe shtrimet në spital. Çka është më shqetësueses është se trendi në rritje po vazhdoi kështu, jo vetëm mund të  na sjelli dëme të rënda jetë njerëzish dhe në shëndetin e shumë kujt, por larg qoftë do të na detyrojë të na kthejë mbrapsht, deri në daljen e vaksinës.

Top Channel