Reshjet e shiut kanë shkaktuar probleme me qarkullimin e mjeteve në aksin rrugor Elbasan-Librazhd.
Pikërisht në vendin e quajtur Kthesat e Murrashit, reshjet e shiut të shoqëruara me erë të fortë kanë përmbytur rrugën. Gjithashtu raportohet të ketë pasur dhe rrëshqitje gurësh nga mali për ta bërë të pamundur qarkullimin normal të mjeteve në këtë aks.
Forcat e policisë dhe bashkisë kanë shkuar në zonë dhe po punojnë për zhbllokimin e situatës.