Gjatë 24 orëve të fundit në Itali janë shënuar 27.354 raste të reja me COVID dhe  504 vdekje.

Tanimë Italia i ka kaluar 1.2 milionë infektuar që nga fillimi i pandemisë.

Kurse numri i të vdekurve në total ka shkuar në 45 mijë (45.733).

Raste aktive në Itali janë 717.784 ndërsa në gjendje të rënduar afro 3500.