Fundjava e parë e majit do të tregohet disi tolerante me grupin më të rrezikuar nga Covid-19, atë të moshës së tretë.

Sot dhe nesër, pensionistët do lejohen të lëvizin deri në orën 10:00 paradite, ndërsa prindërit me fëmijët deri në 14 vjeç do mund të dalin nga ora 11:00 deri në 17:30.

Po kështu, sot do të qëndrojnë hapur vetëm ushqimoret dhe farmacitë deri në orën 17.30, ndërsa nesër janë të gjitha të mbyllura.

Më poshtë po ju rikujtojmë statusin e kryeministrit Rama në Facebook:

? TË SHTUNËN 2 MAJ DHE TË DIELËN 3 MAJ, PENSIONISTËT DO TË LEJOHEN TË DALIN LIRISHT DERI NË ORËN 10.00?

TË GJITHË TË TJERËT NË SHTËPI BRENDA KËSAJ FASHE ORARE?

? TË SHTUNËN 2 MAJ DHE TË DIELËN 3 MAJ, PRINDËRIT ME FËMIJËT DERI NË 14 VJEÇ DO TË LEJOHEN TË DALIN LIRISHT NGA ORA 11.00 DERI NË ORËN 17.30?

? TË SHTUNËN 2 MAJ DO TË QËNDROJNË HAPUR VETËM USHQIMORET DHE FARMACITË DERI NË ORËN 17.30?

TË DIELËN TË GJITHA MBYLLUR?

? GJATË TË SHTUNËS 2 MAJ DHE TË DIELËS 3 MAJ DO TË NDALOHET KATEGORIKISHT QARKULLIMI I AUTOMJETEVE PRIVATE⛔️

? KUJDES! NGA SJELLJA E DUHUR NË DISTANCIMIN SOCIAL DHE ZBATIMI I RREGULLIT BAZË TË MOSGRUMBULLIMIT JASHTË QELIZËS FAMILJARE GJATË FASHËS ORARE TË LËVIZJES KËTË FUNDJAVË, VARET ECURIA E MËTEJSHME POZITIVE E KËSAJ LUFTE DERI KËTU TË ZHVILLUAR SHKËLQYESHËM, PO EDHE VENDIMMARRJA JONË PËR MË TEJ?