“Tiranathlon”, eventi sportiv ky që bashkon tre disiplina në një garë të vetme, not, çiklizëm dhe vrap, zhvillohet këtë të diel në kryeqytet për të tretin vit.

Për mbarëvajtjen e kësaj gare që do të mbahet në parkun Helen, pranë liqenit të Farkës, ditën e diel në kryeqytet do të ketë disa kufizime në qarkullim, duke nisur nga ora 08:00 e mëngjesit e deri në mesditë.

Qarkullimi i automjeteve do të ndalohet në rrugën e Tuneleve, rrugën Daxhit, tek Diga e Liqenit, rruga Panorama e Liqenit, Blv Zhan D’Ark, Blv Gjergj Fishta, si dhe Blv Bajram Curri (segmenti nga ura Shkozë – pallati me shigjeta).
Tch