Caktohen avokate të posaçëm për 4 të miturit të cilët akuzohen për vrasjen e 15-vjeçarit në Gramsh dhe plagosjen e një adoleshenti tjetër.

Mësohet se gjate marrjes në pyetje njëri prej të miturve e ka pranuar se ka qëlluar me thikë ndaj dy të tjerëve.

Ata janë shprehur se nuk kishin qëllim t’i vrisnin por nuk justifikojnë dot faktin e pajisjes me thika dhe doreza hekuri.

Top Channel