Më 20 shkurt 2023, Hëna e Re te Peshqit do të nxjerrë në sipërfaqe pyetjen se ku duhet të ndërmarrim veprime apo të ndalojmë dhe t’i lëmë gjërat të marrin rrjedhën e tyre.

Gjatë sezonit të Peshqve, universi gjithmonë na lejon të shkojmë me rrjedhën e gjërave. Pra, ne inkurajohemi të heqim dorë nga blloqet mendore, të heqim dorë nga planet dhe në vend të kësaj ta lëmë veten të udhëhiqemi nga intuita dhe energjia e botës përreth nesh.

Gjithashtu, periudha e Hënës së Re na inkurajon të ndërmarrim veprime për gjërat që duam të arrijmë. Nëse ndihemi të bllokuar, kjo energji do të na tregojë se në cilin drejtim duhet të vazhdojmë të lëvizim. Këto dy gjendje përfaqësojnë yin dhe yang, parimin mashkullor dhe femëror dhe gjetja e një ekuilibri midis këtyre dy gjendjeve është ajo që kjo Hënë e Re na thërret të bëjmë.

Nuk ka rrugë të gabuara, gjithçka varet nga mënyra se si arrijmë atje dhe çfarë qëndrimi kemi teksa udhëtojmë. Dualiteti është një nga shenjat dalluese të kësaj shenje të zodiakut, kështu që ndoshta nuk është çudi që gjatë kësaj Hëne të Re te Peshqit, ne jemi të inkurajuar të vendosim një ekuilibër midis mbajtjes dhe lëshimit.

Është gjithashtu shenja e fundit e Zodiakut, kështu që ne mund të reflektojmë mbi 12 muajt e fundit dhe të kuptojmë se ku duam të shkojmë më pas. Mund të ndiejmë dëshirën për të hequr dorë nga e kaluara dhe të mendojmë se si mund të ecim përpara. Energjia e hënës së re mund të na ndihmojë të sjellim frymëzim të ri në jetën tonë. Nën ndikimin e tij, ne do të mund të formojmë zakone të reja që do të na çojnë drejt qëllimit më shpejt.

 

Top Channel