Ka nisur sezoni i Shigjetarit dhe Dielli do të hyjë në këtë shenjë.

Sezoni i Shigjetarit do të zgjasë deri më 22 dhjetor. E nënshkruar nga Shigjetari, kjo shenjë zjarri i përket ndryshimeve, që do të thotë se ata që i përkasin plejadës së saj janë jashtëzakonisht të gjithanshëm dhe duan të eksplorojnë dhe ndryshojnë. Ajo drejtohet nga planeti Jupiter, prandaj konsiderohen si njerëz me fat që në fund arrijnë të bëjnë gjithçka siç duhet.

Stina e Shigjetarit është koha e duhur për të ndryshuar qëndrimin dhe filozofinë tonë të jetës. Është koha kur para nesh hapen rrugë dhe perspektiva të reja. Tani është koha e duhur për të synuar përpara dhe për të besuar në forcat tona. Me energjinë e Shigjetarit të gjallë dhe gjithmonë të hapur ndaj përvojave të reja, ne mund të arrijmë gjithçka që duam.

Gjatë këtij muaji Shigjetarët do të shohin që dëshirat e tyre të përshtaten me universin dhe të realizohen. Në të njëjtën kohë, shenjat e tjera të zjarrit (Dashi dhe Luani) do të ndihen të sigurt dhe plot energji, falë elementit të përbashkët që i bashkon me Shigjetarin. Të njëjtën ndjenjë pozitive duhet të ndjejnë edhe shenjat e tjera të ndryshueshme (Binjakët, Virgjëresha, Peshqit). Peshqit në veçanti mund të presin më shumë ambicie dhe lidhje me brendësinë e tyre. Duke pasur të njëjtin sundimtar si Shigjetari, Jupiterin, ata do të ndihen më të sigurt për veten dhe besimet e tyre.

Top Channel