Interpretimi i gjuhës së trupit tonë është i rëndësishëm për njohjen e aspekteve interesante. Shikoni me kujdes footgrafinë dhe zgjidhni pozicionin që merrni kur flini me partnerin. Nëse përgjigjja juaj është ‘Unë fle në të gjitha pozicionet’, ekziston një pozicion që ju e praktikoni më shpesh.

1. Dorë për dore- Çiftet që flenë në këtë mënyrë janë njerëz që kanë shumë aspekte të përbashkëta. Kur është koha për të shkuar në shtrat, ju ndjeheni plotësisht të relaksuar dhe keni një ndjenjë të ndërsjellë të sigurisë, por ende keni nevojë për kontakt fizik.

2. I çrregullt- Çiftet që flenë në këtë pozicion kanë një marrëdhënie të fortë dhe të qëndrueshme. Të gjithë kanë hapësirën e tyre personale dhe lidhja e tyre është e fortë sepse mbrojnë ndjenjat që kanë në mënyrë reciproke. Ata mund të falin shumë për dashurinë.

3. Të dy me kokë pranë njëri-tjetrit, por të ndarë- Çiftet që e marrin këtë pozicion kur flenë, janë njerëz që mezi shprehin ndjenjat e tyre. Ata kanë frikë se kjo do t’i bëjë ata të humbasin lirinë dhe hapësirën e tyre personale. Por thellë keni një zemër të madhe, mos lejoni që frika juaj t’ju mbajë prapa.

4. Të dy me kurizin e kthyer por të ngjitur me njëri-tjetrin- Çiftet që marrin këtë pozicion karakterizohen nga një pasion i fortë. Ata janë të bashkuar nga qëllimet dhe ëndrrat e përbashkëta. Kuptimi i ndërsjellë mbizotëron në një nivel intelektual. Jetesa bashkë ju bën të lumtur.

5. Të ndara Çiftet që marrin këtë pozicion janë njerëz shumë krenarë dhe kur ndodh një zënkë, duhet kohë për të zgjidhur problemet. Por kur të harrohet kjo zënkë ju shprehni dashurinë e madhe që ndjeni për partnerin.

6. Bashkëpunëtorët Çiftet që marrin këtë pozicion tregojnë që të dy janë të gatshëm të jetojnë së bashku pa u mbingarkuar nga problemet që lindin.

7. Flini përmbys Ju jeni pa shpresë në dashuri me njëri-tjetrin dhe konfliktet shpesh lindin sepse keni ide shumë të ndryshme. Nëse çifti fle në këtë pozicion, do të thotë se ata janë shumë të pavarur.

8. Ndërthurja- Nëse merrni pozicionin e fundit në foto, kjo do të thotë që ju jeni një çift i qëndrueshëm që besoni fuqimisht në marrëdhënie. Të dy keni hedhur të kaluarën pas dhe keni ndërtuar lumturinë tuaj.

burimi (lexo.al)