Sipas ADISA-s janë kryer 919.098 aplikime, janë informuar  318.798 qytetarë dhe janë asistuar për hap 124.837 qytetarë.

Zyrat e shërbimeve me një ndalesë i kanë dhënë fund ecejakeve të qytetarëve nga një zyrë në tjetrën, shpenzimeve të panevojshme dhe kanë minimizuar mundësitë për korrupsion në zyrat e shtetit.

/k.s/