Obzervatori Arecibo në Puerto Rico kapi një imazh të asteroiditi ‘1998 OR2’ që do të kalojë 6 milionë km pranë nesh në 29 prill.

Skuadra momentalist punon në zyra me maska për tu mbrojtur nga COVID-19 dhe kanë gjetur një ngjashmëri të madhe të vetes me objektin qiellor. Kjo pasi fotoja e asteroidit e bën atë të duket sikur ka vënë një maskë mbrojtëse.

Syri