Familja Rredhi në fshatin Gjyralë të Bashkisë së Cerrikut gjenden në situatë të vështirë jo vetem ekonomike por jetojnë edhe në një banese thuajse të shkatarruar. Për t’ u ardhur në ndihmë kryetari i Bashkisë Cerrik,  Andis Salla,  ka mundësuar  rindertimin e nje shtepie.

Kryebashkiaku Salla vazhdone te jete prane banoreve te zones, ndërkohë që ka shkuar vetë të shohë nga afër rindertimin e nje shtepie ne fshatin Gjyrale. Pas kushteve te veshtira ekonimike dhe sociale qe jetonte familja Roland Rredhit, shume shpejte do ti dorezohen celesat e baneses se re, gruas Arjana dhe vajzes Davjota.

Elbasaninews.al