ATSH/-Nis “Çeço Fest”, festivali ndërkombëtar i DJ-ve, i cili do ta mbajë zgjuar qytetin e Gjirokastrës për 3 netë rresht. “Çeço Fest”, tashmë i kthyer në një event të përvitshëm, do të zhvillohet në kalanë madhështore të Gjirokastrës.

Ky festival ka në thelb ka muzikën elektronike të viteve të fundit që luhet nga DJ të njohur në jetën e natës, në vend dhe më gjerë.

DJ nga Shqipëria e vende të ndryshme të botës, do të performojnë në një atmosferë mistike, mes mureve të lashta të kalasë, tingujve dhe efekteve vizive.

Festivali premton të sjellë një përvojë aspak të zakonshme për netët verore të një qyteti që është pjesë e trashëgimisë botërore të UNESCO-s.

Disa nga DJ-të që do të luajnë janë AD Disha, Bani D, Pa emër, Edessa, Equinoxx, Chriss V, Didymus, Abstraal, Nidal Jr, Ison etj.

Festivali ka mbështetjen e bashkisë Gjirokastër dhe të Ministrisë së Kulturës.

/i.s/