Pavarësisht pranisë së pandemisë punët publike, dhe jo vetëm vijojnë të jenë në proces. Pas ndërtimit të shtëpisë së familjes Rredhi në Gjyralë, Kryetari i Bashkis Cerrik, Andis Salla, po ndihmon një tjetër familje në vështirësi.  Kreu i bashkisë Salla, ka parë vetë nisjen e punimeve  në Selite në familjen e  Kujtim Micit. Kryebashkiaku i Cerrikut është  shprehur se mbështetja e bashkisë se Cerrikut do te jetë maksimale, ndërkohë që përparësi do te kënë familjet në vështirësi.

 

Pas ndërtimit të shtëpisë  celesat e baneses  do ti dorëzohen gruas Lindita dhe djalit Eljon.

ElbasaniNews.al

https://fb.watch/1zIcJnVNUn/