ATSH – I. Vata/- Bashkia Belsh vijon dezinfektimin e hapësirave publike të rrugëve dhe trotuareve të qytetit në kuadër të masave kundër pandemisë, COVID-19

Punonjësit e bashkisë dhe të MZSH-së Belsh ka dezinfektuar pedonalen e qytetit si dhe kanë monitoruar masat për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19.

“Çdo ditë në punë, dezifektim për të lënë COVID-19 sa me larg vazhdon sot në të gjithë pedonalen e Belshit dhe trotuaret rreth saj”, shprehet bashkia

Masat e marra nga bashkia Belsh vijnë në kuadër të lehtësimit të kufizimeve dhe të shtimit të numrit të të infektuarve për shkak të mosrespektimit të distancimit fizik. /j.p/