Dy persona kanë shpëtuar mrekullisht mesditën e sotme në aksin rrugor Bukmirë-Rrëshen pas rrëshqitjes së një masivi dheu nga ana e malit.

Gjatë rrugës shoferi ka hasur pengesa nga rënia e gurëve dhe është ulur për t’i larguar, dhe më pas një masiv dheu ka rrëshqitur nga ana e malit duke zënë poshtë makinën me të cilën ata po udhëtonin.

Top Channel