Nga: EDLIRA XHERRI …    Edhe pse qëndruan të hapura gjatë gjithe veres, nisja e vitit te ri shkollor ka simboliken e saj dhe per vogelushet e kopshteve.

Në bashkinë e Elbasanit, si edhe në 12 njësitë administrative të saj, u punua intensivisht për të siguruar mbarëvajtjen e procesit mësimor edhe ne kopshte.

Kreu i Bashkisë Elbasan, nga kopshti nr 2 uroi të gjithë vogëlushët, ndersa garantoi mbeshtetjen e vazhdueshme per mireqenien e vogelusheve dhe garantimin e standardeve per nje proces normal mesimor.

Ndersa Deputeti Flerenc Spaho përgëzoi bashkinë e Elbasanit për masat e marra dhe e cilësoi këte ditë emocionuese, jo vetem për fëmijet por edhe për ta.

 

Në të gjithë kopshtet e Elbasanit, është ndërhyrë në riparime, lyerje, dezinfektim, baze materiale dhe padyshim zbukurime per tua bere me miqesor ambientin vogelusheve.