E diela ka sjellë trafik të rënduar në rrugët e qytetit bregdetar të Durrësit, veçanërisht përgjatë shëtitores “Taulantia”, në aksin Torra Veneciane – Currila.

Trafik të rënduar ka pasur  edhe në rrugën e plazhit. Temperaturat e larta të majit dhe puhia detare i ka tërhequr shumë vendas e të huaj drejt bregdetit për një kafe a një drekë, si dhe për plazh. Rritja e numrit të makinave në rrugë shtoi ndjeshëm kohën e lëvizjes për shumë persona.

Top Channel