Princeshë Diana ka qenë një nga personazhet më të dashur në historinë e mbretërorëve të Anglisë.

Megjithatë martesa e saj me Princin Charles nuk ka shkuar mirë.

Ata kanë patur probleme të ndryshme dhe një nga këto ka qenë edhe kritikat që Charles i bënte asaj për peshën.

Madje thuhej se Diana vuante nga bulimia.

Më pas ajo u tregua mjaft strikte në ushqim dhe hoqi dorë nga mishi i kuq.

Ajo kurrë nuk tha posaçërisht pse nuk donte ta hante atë, por sipas Redbook, ajo kërkoi që kuzhinieri kurrë të mos përgatisë ndonjë gatim me mish të kuq për të.

Megjithëse Diana u shfaq e shëndetshme dhe e lumtur nga jashtë, ajo shpesh vuante.

Gazeta express