Enigma të ndryshme, gjëegjëza dhe teste të ndyshme mund të ndihmojnë trurin tonë të funksionojë më mirë dhe të mbetet i mprehtë! Të njëjtën gjë bën dhe ky ushtrim i mëposhtëm. Gjeni gabimin që ndodhej në foto. Nuk nuk arrini ta gjeni dot dhe po ju mundon, përgjigjen e keni më poshtë:

burimi (lexo.al)