Facebook ka ndryshuar në mënyrë progresive versionin e tij të ri në kompjuter për të gjithë përdoruesit. Pamja në përgjithësi është më e rregullt, me një paraqitje më të thjeshtë dhe me tekste më të mëdha.

“Ne kemi bërë disa hulumtime, duke biseduar me përdoruesit për të kuptuar se si të përmirësojmë përvojën në internet, dhe sot jemi të lumtur t’ju prezantojmë me risitë e reja, një pikë e re fillestare për vitet e ardhshme të Facebook”, tha kompania.

Në detaje, Facebooku i ri ju lejon të vendosni “modalitetin e errët”, domethënë sfondin e zi, tashmë i pranishëm në aplikacione të ndryshme dhe sistemet operative , e cila është më pak e mundimshme dhe ju lejon të kurseni pak bateri. Midis ndryshimeve të tjera, një skedar i ri sjell foto dhe video me ekran të plotë. Pamja e përgjithshme është më e rregullt, me një plan urbanistik të thjeshtuar dhe tekste më të mëdha. Lundrimi është thjeshtuar gjithashtu.

Faqja kryesore ngarkohet më shpejt, ashtu si kalimi nga njëra faqe në tjetrën është më i shpejtë. Së fundmi, me qëllim thjeshtësimin, gjithashtu është rishikuar krijimi dhe administrimi i ngjarjeve, faqeve.

/Ora News.tv/