Përmes një postimi në Facebook, kryeministri i vendit, Edi Rama ka publikuar një video, ku shfaqen pamje të punimeve nga aeroporti i Kukësit.

“MIREMËNGJES ?

me këtë video të dedikuar për të gjithë ata që më kanë përqeshur për Aeroportin e Kukësit, ku po punohet intensivisht dhe vitin e ardhshëm do të ulim Migjenin, me një fluturim falas për të gjithë ata që më kanë sharë nga Londra?”, shkruan Rama

Top Channel