Një shtëpi është goditur nga rrufeja në Drenas të Kosovës.

Meteo Ballkan ka publikuar fotografi ku shihet se si një rrufe kishte depërtuar brenda një shtëpie.

Mot i ngjashëm, me shi e shkarkime rrufesh është raportuar se do të jetë deri në mes të qershorit

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës për këtë javë ka paralajmëruar mot me shi dhe shkarkime rrufesh.

Një shtëpi është goditur nga rrufeja në Drenas të Kosovës.

Top Channel