Federata Shqiptare e Ping Pongut
Albanian Table Tennis Association

Federata Shqiptare e Pingpongut në bashkëpunim me K.Sh.S Flamurtari,në kuadër të 100 vjetorit të krijimit të Klubit Flamurtari organizoi më 25 Mars 2023 një sërë aktivitetesh sportive dhe një ndër to ishte edhe Kampionati i Pingpongut për moshat “U-9″

Elbasani nën drejtimin e trajneres Greta Kovaçi arriti të rezultate shumë të larta në këto gara.

Ilai Bishqemi ishte një ndër to, përfaqësues i Ekipit Sportiv të Elbasanit i cili u shpall Kampion Kombëtar për moshat ” U-9 ”

– Vendi i parë
ILAI BISHQEMI ELBASAN

– Vendi i dytë Priam Loli
Tirana
– Vendi i tretë Grem Emanuel Janku
– Vendi i katërt Amar Lozi

Krenarë për këto arritje sportistëve të vegjël, Trajnerëve të tyre, me të cilët e ardhmja duket e sigurtë.

Elbasani meriton, dhe duhet mbështetur më shumë në Kompeticione të tilla Sportive.

Suksese 9-vjeçarit
Ilai Bishqemi, Elbasani ndjehet Krenar me fëmijë sportistë si ju, të cilët padyshim jeni e ardhmja e tij, me sportistë si ju Sporti do të ngrihet në nivelet më larta të përfaqësimit në Arenën Kombëtare dhe Ndërkombëtare…🇦🇱
Edlira Xherri