Që nga përhapja e koronavirusit qytetarët shpesh janë ankuar për rritjen abuzive të çmimeve. Në publikimin më të fundit të INSTAT rezulton se gjatë muajt mars rritja më e madhe e çmimeve është ndjerë në grupin e ushqimeve dhe pije jo alkoolike, e cila ka shënuar një rritje me 6.2% krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë.

/Ora News.tv/