Telenovela e famshme “Dashuri dhe Tekila”, apo versioni i saj origjinal “Kafe me aromë gruaje” një nga fenomenet më të mëdha të televizionit, kthehet në ekranin e vogël vite pas suksesit të saj.

Gaviota dhe Rodrigo do të vijë në jetë, por në një version shumë më modern, i cili do të protagonizohet nga aktori kuban William Levy dhe aktorja kolumbiane Carmen Villalobos, shkruan meganews.al.

Këtë e ka bërë të ditur rrjeti televiziv Telemundo, i cili do të jetë përgjegjës për prodhimin dhe transmetimin e këtij kësti të ri të serialit.

Gazeta express