/ATSH/- Në tregun e këmbimit valutor vendas, sot dollari amerikan forcoi pozitat në raport me lekun krahasuar me një ditë më parë.
Ndërsa monedha e përbashkët europiane, u zhvlerësua me 0.09 lekë.
Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, dollari këmbehet me 115.45 lekë ose 0.52 lekë më shumë se një ditë më parë dhe euro këmbehet  me 125.51 lekë.
Paundi britanik dhe franga zvicerane vijojnë trendin e lehtë rënës në raport me lekun dhe    këmbehen sot përkatësisht me 143.83 lekë dhe 119.23 lekë.
Monedha Kryesore Lekë për njësi të monedhës së huaj
Dollar Amerikan USD 115.45 +0.52
Euro EUR 125.51 -0.09
Poundi Britanik GBP 143.83 -0.02
Franga Zvicerane CHF 119.23 -0.03
Jeni Japonez (100) JPY 107.09 +0.06
Dollari Australian AUD 72.54 -0.27
Dollari Kanadez CAD 81.76 -0.27
Korona Suedeze SEK 11.48 -0.02
Korona Norvegjeze NOK 10.95 0.00
Korona Daneze DKK 16.80 -0.03
SDR SDR 157.78 +0.50
Ari(OZ 1) XAU 198566.10 +1,844.35
Argjend(OZ 1) XAG 1781.95 +9.15
Juani Kinez (onshore) CNY 16.32 +0.04
Juani Kinez (offshore) CNH 16.30 +0.04
Lira Turke TRY 16.67 -0.10