Kelly Clarkson është duke bërë kërkesë për divorc nga Brandon Blackstock.

38-vjeçarja, fituesja e “Amerikan Idol” bëri kërkesë për divorc pas gati shtatë vjet martese, raporton The Blast.

Kelly u paraqit në një gjykatë në Los Angeles javën e kaluar në 4 qershor. Shkaku i ndarjes së tyre nuk u bë ende publik.

Kjo ishte martesa e parë e Kelly, dhe e dyta Brandon.Ata kanë dy fëmijë së bashku: River, 5 vjeçar dhe Remington 4.Kohët e fundit, ish çifti vunë shtëpinë e familjes së tyre në LA, në shitje për 10 milionë dollarë.

gazetaexpress