Shpesh herë bëjmë teste apo lojëra të ndryshme mes miqve për t parë mprehtësinë e syve apo të mendjes. Po ju sa të mprehtë jeni? Sot në këtë artikull ju sugjerojmë të bëni këtë test të thjeshtë argëtues, por që në fund do ju bëjë të kuptoni sesa të mprehtë i keni sytë apo mendjën.

Më lart keni foton me pyetjen, mundohuni ta gjeni përgjigjen e saktë, dhe në fund të artikullit do gjeni edhe përgjigjen e saktë për pergjigjen

 

burimi (shqiptari.net)